Soldier stories

Interview s PVT Marečkem

 V loňském roce jste se dozvídali spoustu zajímavých informací od vojáků Druhé pěší divize, která operuje na hranicích mezi Butrustánem a Zeekystánem.. Ani v tomto roce o to nebudete ochuzeni, jelikož kampaň Freedom Shield stále pokračuje. V dnešním Interview se zeptáme na pár otázek nováčka v jednotce PVT Marečka.

 

Číst dál...

Interview s CPL Murphym

 V dnešním díle bychom vás rádi seznámili s CPL Murphym, který je členem třetího Sq na pozici pointman. Po náročném dni, kdy jednotka trénovala nové postupy v CQB, si CPL Murphy udělal chvilku času a zodpověděl nám pár otázek.

 

Číst dál...

Interview s PFC Švédou

 Na našich stránkách jste se již mohli seznámit s velitelem jednotky a sergeanty a aby nikdo neřekl, že zapomínáme i na řadové vojáky, tak vám dnes přinášíme rozhovor s jedním z nich. Dnes vyzpovídáme PFC Švédu.

 

Číst dál...

Interview s SSG Jankem

 V předchozích interview jste si mohli přečíst o nasazení B/2-9INF, 2ID do válečného konfliktu mezi Butrustanem a Zeekystanem, seznámit se s velitel jednotky 1LT Sykou a Company Sergeantem SFC MiSupem. Dnes se zeptáme na pár otázek velitele  třetího Squadu SSG Janka.

 

Číst dál...

Interview s SFC MiSupem

 Na našich stránkách jste si mohli přečíst krátké interview s velitelem jednotky o nasazení B/2-9INF, 2ID do válečného  konfliktu mezi Butrustanem a Zeekystanem. Dnes si popovídám se zástupcem velitele a poprosím ho, aby nám odpověděl  na pár otázek o kampani Freedom Shield a Freedom Shield II. Vítám u nás SFC Michala Soukupa.

 

Číst dál...

Kampaň Freedom Shield

 Na našich stránkách jste se dočetli o nasazení jednotky B/2-9INF, 2ID do válečného konfliktu mezi Butrustanem a Zeekystanem. Dnes jsme si pozvali velitele jednotky 1LT Radka R. Syku, aby nám odpověděl na pár otázek o ukončení kampaně Freedom Shield, zhodnotil dosažené cíle a podělil se s námi o plán vývoje kampaně Freedom Shield II.

 

Číst dál...