Akce 2011

FTX Broken Tree

Další výcviková akce v bechyňském prostoru, kterou organizovalo naše partnerské JTF Stonewall měla prověřit možnosti spolupráce velení a zároveň kooperaci obou JTF jako bojového celku.

Číst dál...

FTX Bechyně Sever

Poslední oficiální polní akcí JTF Raiders v roce 2011 byla výcviková akce FTX Bechyně Sever, kterou společně s JTF absolvovaly i další jedntoky USAREUR(cz). Celá akce probíhala ve třech fázích, z nichž každá byla nácvikem jiných situací - a v každé fázi číhal na vojáky ozbrojený nepřítel.

Číst dál...

JTF Raiders Thanksgiving Day 2011

Tradiční večeři ke dni díkůvzdání připravili JTF Raiders a USAREUR(cz) HQ pro své kamarády, spolubojovníky i pro své „lepší polovičky“. I když žen bylo letos poskrovnu. a tak se akce později bohužel nezvrhla ve waka-waka tancovačku, všichni odcházeli spokojení a s plným břichem. Vždyť se zase snědlo přes 20 kilo masa!

Číst dál...

Protector 2011

Mission:

Cílem akce bylo užít si trochu protestování, stížností a prudění z druhé strany barikády, to jest za pasáky koz, ovcí a pěstitelé máku.

Execution:

Vzhledem k tomu, že jsem na akci plnili funkci nevojenských jednotek, nebyl přesně určen časový harmonogram.

Číst dál...

Slavnosti svobody 2011 v Plzni

altNaše jednotka se zúčastnila oslav Slavností svobody 2011 v Plzni. Jako zpestření této akce a naší přítomnosti, jsme vás, některé návštěvníky fotili a teď si své foto můžete prohlédnout a stáhnout na tomto odkazu