JTF Raiders podpořili Kojenecký ústav v Plzni



Vojáci JTF Raiders předali o vánočních svátcích dar kojeneckému ústavu v Plzni. "Podařilo se nám sehnat témeř 130 drobných i větších hraček určených pro děti do tří let. Ty jsme darovali těm, kteří takovou podporu potřebují - dětem z Kojeneckého ústavu a dětského domova pro děti do tří let v Plzni," říká CPT Syka, Commanding Officer. Téměř 130 hraček si tak rozdělí 38 dětí, o které se v současné době stará tým pod vedním MUDr. Jany Tytlové.

Tato pomoc rozhodně není první ani poslední od JTF Raiders a jednotlivých členů. Vojáci jsou zdatnými dárci krve (v JTF je několik držitelů bronzových a stříbrných Jánského plaket), tradičně poskytují podporu dětským táborům nebo podporují další neziskové organizace formou pomoci při jimi pořádaných akcích. "Spolupráce na projektech pro podporu dětí je důležitá a díky tomu, že jsme poměrně velká organizace, může naše pomoc být opravdu viditelná. Děkuji všem, kteří se do pomoci zapojili a věřím, že v roce 2012 budeme moci naši pomoc ještě znásobit," dodává CPT Syka.



PVT Rene s jedním z dětí, které pomáhala chovat po nakrmení



Tým JTF Raiders při předání krabice hraček

Chcete i vy podpořit Kojenecký ústav a dětský domov pro děti do tří let v Plzni? Zapojte se do našeho projektu! Napište nám na info(a)2idas.com!

Náborový status

Naše jednotka nyní hledá vojáky či vojandy na tyto pozice:
Rifleman(AEG):
High
Support Gunner:
Medium
RTO:
High
Medic:
High
Grenadier:
Medium
Team Leader:
High
Squad Leader:
Low
Comp. Sergeant:
Closed
Comp. Clerk:
High

Poznámky:
Více v sekci Nábor

Jsme na síti:

Kdo je připojen:

Právě přítomno: 2 hosté a žádný člen