Soldier stories

Nový přírůstek do jednotky měří 48 centimetrů

Kapitane Syko, předně bych Vám chtěl za sebe i jednotku poblahopřát k narození syna. Jak jsme si mohli na Vašem profilu na Facebooku přecíst, synovi jste dali jmeno David Nikola Syka. Jméno bysme tedy znali, podělíte se s námi i o nějaké další informace?
„David Nikola se narodil dnes ráno, což je 25.10.2012 v 8:49, váží lehce přes tři kila a měří necelých padesát centimetrů. V tuhle chvíli ještě nemá přidelenou hodnost ale už je přiřazen na velitelství.“

Číst dál...

Velitelem USAREUR(cz) se stal CPT Syka, velitel JTF Raiders

"Je to pro mne velká čest. Když jsem s tál u zrodu USAREUR(cz), rozhodně jsem si nepředstavoval, že bych jednou stál i v jeho čele", řekl při této příležitosti CPT Syka.

Číst dál...

Interview s PVT Aubus

 Jelikož se snažíme přinášet našim čtenářům aktualní informace ze Zeekystánu, přicházíme s pokračováním oblíibených Soldier stories. V předchozích dílech, jste se mohli dozvědět info od velitele, sergeantů a pár řadových vojáků, dnes je na řadě support gunner PVT Aubus. Příjemné čtení.

 

Číst dál...

Interview s PVT Pliskinem

 V předchozích interview jste si mohli přečíst o nasazení B/2-9INF, 2ID do válečného konfliktu mezi Butrustanem a Zeekystanem a seznámit se s vojáky Druhé pěší divize.Dnes se zeptáme na pár otázek střelce z druhého družstva PVT Pliskina.

 

Číst dál...