Akce 2016

Indianhead Rising II

Večer 28. října provedlo bojové uskupení pod krycím názvem JTF Indián, tvořené jednotkami B/4-23 INF, 2ID, 615th MP Co, 2nd Battalion 5th Marines Echo Company a 1R Anglian B Coy „Vikings Regiment" operaci Indianhead Rising II. Dle plánu akce provedly jednotky dvoufázový bojový výsadek na hranici Severní Koreje. Po prozkoumání bodů Abrams a Bredly se jednotky vydaly na bod Patton, kde zbudovaly předsunuté velení. Odtud posléze byly vysílány patroly do okolí s úkolem aktivně vyhledávat nepřátelské pozice a potvrdit či vyvrátit přítomnost zbraní hromadného ničení.

Číst dál...

Fabian 2016

Jako každoročně se naše jednotka zúčastnila společensko-vojenské akce Fabián. Letos jsme přesun z Lochovic přes Plešivec a dále do Hostomic, respektive zpět do Lochovic absolvovali v hojném počtu, dokonce s podporou několika nováčků, které rádi vítáme v týmu! Za každoroční organizaci děkujeme SGT Fričovi, 75RGR.

Číst dál...

Fabian 20016

Jako každoročně se naše jednotka zúčastnila společensko-vojenské akce Fabián. Letos jsme přesun z Lochovic přes Plešivec a dále do Hostomic, respektive zpět do Lochovic absolvovali v hojném počtu, dokonce s podporou několika nováčků, které rádi vítáme v týmu! Za foto a zejména každoroční organizaci děkujeme SGT Fričovi, 75RGR.

Číst dál...