Akce 2015

Den Díkůvzdání 2015

Den Díkůvzdání je klasický americký svátek, kteří mnozí z nás znají jen z filmů či seriálů. Jedná se o náboženský svátek, kdy věřící vzdávají své díky Bohu za úrodu jenž jim nadělil. Tento svátek však neslaví jen věřící.

Číst dál...

Snowball 2015

V sobotu 22. února se 4BCT/2ID zúčastnila operace Snowball. Jednotce se podařilo splnit primární úkol, jímž bylo najít a zničit výrobnu drog. Akce se jako OPFOR účastnily členové 615th Military Police Co. (CZ)

Training 2/2015

8. února se 2nd Infantry Division zúčastnila cvičení v okolí obce Tymákov. Cvičení bylo zaměřeno na procvičení základních formací, ručních signálů, crossing a radiokomunikace. Hlavním cílem cvičení byl výcvik nováčků a zopakování základních dovedností vojáka stávajících členů jednotky.

Fabián 2015

Už tradičně se zúčastnila část jednotky každoroční akce Fabián v brdských lesích. Díky velkému zastoupení nováčků byla pojata jaklo výcviková, což jistě přineslo cenné zkušenosti novým členům jednotky. Tentokrát se jednotka sešla ve složení LT Laube, PV2 Jan JayDee Hlavacek, RCT Mates Fencl, CPT Radek Syka (ret) a WO1 Miroslav Hyža (ret).

Číst dál...