Akce 2012

Vánoce pro děti

Velitel 2ID(A) předal už tradiční dárek Dětskému centru - Kojeneckému ústavu a dětskému domovu pro děti do tří let v Plzni. "Chceme udělat dětem o trošičku lepší Vánoce a tak jsme letos opět zavítali do domova s náručí plnou hraček", řekl při této příležitosti CPT Syka.Členové 2ID(A) už letos přispěli ústavu finančím darem v rámci jarní sbírky, v loňském roce pak dětem pod stromeček přinesli hračky za více než 15.000 korun.

 

Vánoční večírek 2ID(A)

Vojáci 2ID(A) si v polovině prosince užili zasloužený vánoční večírek. V útulném podniku v Plzni se sešlo téměř celé mužstvo 23. regimentu a část 9. regimentu aby společně oslavili konec roku a sezóny.

Den díkůvzdání

Den díkůvzdání oslavili Raiders opět tradiční večeří, kam pozvali své spolubojovníky i přátele. Samozřejmostí byla bohatá večeře, tombola i volná zábava. Děkujeme našim kolegům z 615MPC, 3ID a 4ID, že se u nás zastavili, pojedli a popili a hlavně že se dobře bavili.

Damaan IV

altTradiční nasazení jednotek v Butrustánském Damaanu mělo pokračování i letos. Téměř osmdesát vojáků i v letošním roce dohlíželo na pořádek ve městě a dodržování zákonů daných novou Butrustánskou vládou. Více informací budeme publikovat už brzy v After Action Reportu.