Akce 2009

Freedom Shield III – Tracing Squirrel (280309)

 MISSION:
Primárním úkolem operace Freedom Shield III – Tracing Squirrel bylo najít a zajistit černou skříňku sestřeleného letadla pomocí lokátoru a využít informace v ní uložené k odhalení a zničení uskladněných zbraní. Sekundárním úkolem operace bylo sabotovat zdroj pitné vody pro přilehlé město, které je baštou nepřátelských vojáků.

 

Číst dál...

Měsíční briefing (050309)

 MISSION:
Cílem bylo zhodnotit operaci Snowball, projednat plán nadcházejících akcí a seznámit jednotku se změnami v účasti jednotlivců na přípravě akcí.

Číst dál...

Snowball 2009 (280209)

 MISSION:
Cílem operace bylo zabránit vlaku se zbraněmi a střelivem v přejezdu mostu do separatistické zóny, zneškodněním mostu a následný průzkum bojem v oblasti, jehož cílem bylo zneškodnit jednotky Butrustánu.

 

Číst dál...

Sunrise Request (060209-080209)

 MISSION:
Cílem akce bylo získat teoretické znalosti o radiokomunikaci a prakticky tyto znalosti otestovat v terénu. Dalším úkolem bylo seznámit se se systémem MHRS, jeho používáním a prakticky otestovat jeho funkčnosti.

Číst dál...

Post Vánoční Besídka (050209)

 MISSION:
Cílem akce bylo věnovat chvilku svého času našim báječným a drahým polovičkám a seznámit je navzájem, aby všechny poznaly, že šílenců, jakého mají doma, je víc.

 

Číst dál...