Vzpomínky na Octogintu (061007)

 MISSION:
Úkolem mise bylo zavzpomínat na Octoginta Octo - outdoorový závod trvající 88 hodin. Při této příležitosti si účastníci mohli vyzkoušet zdolat překážky na lanové dráze v lanovém centru Proud. Zde si mohli vyzkoušet i nějaké z disciplín, které byly na Octogintě, nebo které budou na dalším ročníku tohoto závodu. Večer účastníky čekalo promítání videoreportáže a prezentace fotodokumentace z Octoginty 2006. Účastníci se po promítání mohli ještě zabavit hraním deskových her a jinými bohulibými činnostmi.

EXECUTION:
061400 Sraz v lanovém centru Proud
061415 Zahájení programu
061430 Proškolení v jištění
061445 Překonávání překážek a disciplín
061800 Ukončení programu v lanovém centru
061815 Vyhodnocení nejlepších
061830 Přesun z lanového centra
061930 Sraz v sokolovně
061945 Zahájení večerního programu
062000 Promítání
062200 Volná zábava
062230 Akce ukončena pro B/2-9 INF, 2ID

EVALUATUION:
Členové jednotky se sešli před lanovým centrem, WO1 Hyža a PFC Thomas zaplatili startovné a obdrželi registrační kartu, kam jim byly zaznamenávány výsledky z disciplín. PV2 Hánloš byl na akci jako organizátor a obsluhoval disciplínu "Airsoft". V této disciplíně šlo o sestřelení 6-ti plechovech pomocí 30 ran z airsoftové zbraně. Wo1 Hyža a PFC Thomas si prošli školením o jištění. Poté se rozdělili do teamů, aby byl v každém teamu počet tří lidí. Dále se všichni snažili překonat lanové překážky, skládat obří puzzle, jezdit s autíčkem na dálkové ovládání a zdolat další z disciplín, které byli na Octogintě. Zajímavá byla i zkušenost na PowerSkipech (Sedmimílové boty). Po docela vyčerpávajícím dovádění v lanovém centru a vyhodnocení nejlepších účastníků, se jednotka přesunula do místní sokolovny, kde proběhlo promítání fotodokumentace, videoreportáže a upoutávky z Octoginty. Po ukončení večerního programu byla akce pro jednotku ukončena. V sokolovně však dále probíhala volná zábava pro zbylé účastníky. Ti si zde mohli vyzkoušet mnoho deskových her, zahrát na hudební nástroje, zazpívat si, popovídat si a nebo jen odpočívat po (pro někoho) náročném dni. Program pro zájemce pokračoval i v neděli, ale toho se již členové B/2-9 INF, 2ID nezúčastnili.

TEAM EVALUATION:
Všichni si báječně zadováděli a náramně si užili sobotní odpoledne a večer.

TEAM PARTICIPATION:
BACON:
WO1 Hyža, PFC Thomas, PV2 Hanlos

Info o Octogintě - Velký vůz
Pár fotek z Lanového centra - Fotky
Link na lanové centrum - Lanové centrum Proud

Dle informací, které poskytl 1LT Syka, je možné po domluvě absolvovat program přímo na míru, který nám sestaví v lanovém centru v Plzni. Zájemci nechť se hlasí na mailu.