Rozhovor s RCT Simethem

Zdravím všechny čtenáře, jmenuji se Radek Simeth. Sloužil jsem 4 roky u obyčejné airsoftové jednotky, která napodobovala italské průzkumné síly. To mne přestalo bavit. Chtěl jsem něco víc. Zkusit si military Airsoft. Mít reálnou výstroj a v...eškeré vybavení, jako mají vojáci americké armády. Začít se co nejvíce zdokonalovat, učit se základní dovednosti pro přežití v přírodě, naučit se pracovat s vysílačkou a na konec i základy medicíny a topografie (orientace s mapou). Všechny tyto základní dovednosti mi pomůžou jak na Airsoftu, tak v životě.


Už mám hodně zkušenosti s první pomocí, Jak se správně zachovat a hlavně zachovat duševní klid. Všechny tyto důvody mě přesvědčili o tom, že bych chtěl najít nějaký military tým, který má už dlouholetou zkušenost a je již známý nějaký ten rok. Dozvěděl jsem se od kamaráda, že v Plzni a v Praze je military tým, který bych měl zkusit. Takto jsem se dostal do 2idas.


Služím v jednotce teprve 2 měsíce a jsem maximálně spokojený. Na každého z jednotky je spolehnutí a ze začátku mi každý pomáhal. Momentálně mám základní hodnost RCT (recruit - "zobák") - budu dělat vše pro to, abych co nejrychleji mohl být povýšen na PVT (vojín), přeci jenom mi je jasné, že vše není hned a musím na sobě zapracovat a poté přemýšlet o povýšení.


Celkově abych to shrnul. 2idas není jenom o střílení, ale i o taktice, což je přesně to, co jsem hledal. Doufám že u jednotky budu mít samé úspěchy a budu ještě více spokojený, než jsem byl do teď.