Na pietním aktu 9/11 jsme podpořili SDH Praha 1

Je tomu 10 let, kdy svět postihla nepředvídatelná tragédie v podobě útoku na WTC v New Yorku (USA). Společně se Sborem dobrovolých hasičů Praha 1, zástupci města i americké ambasády, a vojáky 4. pěší divize USAREURcz jsme si tento den připomněli i my. V den výročí jsme totiž byli součástí ceremonie odhalení pomníku 343 hasičům FDNY, kteří před deseti lety zahynuli. Obrazovou reportáž z akce přinesla TV Metropol.


Po kliknutí se dostanete na reportáž TV Metropol.

Společně se Sborem dobrovolných hasičů Praha 1 jsme pak oslavili jejich nově vybudovanou a 11. září symbolicky otevřenou základnu na starém městě. "Věřím, že toto naše setkání s SDH Praha 1 nebylo poslední, protože jsme se už předem dohodli na další spolupráci. V nouzi je totiž každá ruka potřeba a naši vojáci rozhodně nejsou z tech, kterí by zaháleli doma, kdyz je potřeba jejich pomoci," komentuje situaci CPT Syka, velitel JTF Raiders.

V den výročí na svém blogu (klikněte zde) publikoval článek i SGT Jack Fields, velitel 325AIR, 82ABN (JTF Raiders). Rozhodně jej doporučujeme k přectění.



 

Náborový status

Naše jednotka nyní hledá vojáky či vojandy na tyto pozice:
Rifleman(AEG):
High
Support Gunner:
Medium
RTO:
High
Medic:
High
Grenadier:
Medium
Team Leader:
High
Squad Leader:
Low
Comp. Sergeant:
Closed
Comp. Clerk:
High

Poznámky:
Více v sekci Nábor

Jsme na síti:

Kdo je připojen:

Právě přítomno: 4 hosté a žádný člen