Den díkůvzdání v Indiánské režii

Pro své přátele Druhá pěší divize uspořádala tradiční Den díkůvzdání. Přes šedesát návštěvníků této akce se dobře pobavilo a zejména dobře najedlo – vždyť se snědlo přes sedmnáct kilo krocanů!

 

Skvělá večeře byla ze zcela domácích zdrojů; všichni kuchaři, PFC Luke, PV2 Mareček jsou totiž členy 2ID a Michal 2000 je blízký přítel jednotky, který už za sebou také má nejednu bojovou akci. O dobrou zábavu se postaral SPC Spike a jeho DJské schopnosti, o skvělé ceny a neustálý přísun tekutin pak Vašek, majitel restaurace Stará doba.

 

Nemohli jsme si pomoci, abychom při této slavnostní příležitosti neocenili některé z nás – Army Achievement medal tak z rukou velitele 4BCT / 2ID za svoji práci v letošním roce a podporu jednotky v nebojových oblastech získali SGT Fields (82nd MP Co), SPC Spike (4BCT / 2ID) a MSG Misup (4BCT / 2ID).

 

Pařba, v kterou se na vlnách waka waka změnila večeře v pozdějších hodinách, byla přerušena jen na chvíli – před půlnocí se rozdávalo pětadvacet cen tomboly. Zlatý hřeb ale přišel právě o půlnoci, kdy po tradičním zadudaném úvodu Regie Lopourová přednesla Amazing Grace – modlitbu za mrtvé.

 

Celá akce pak byla oficiálně ukončená večerkou v 02:00, poslední opozdilci ale sál restaurace Stará doba opouštěli kolem půl páté ráno.

 

Co se snědlo a vypilo?

Krocan: 17Kg
Pečená šunka: 2,5Kg
Bramborová kaše: 10Kg
Cibulky: 2,5Kg
Smetana: 2L
Polévka: 10L
Nádivka: 5kg
Škvarková pomazánka: 5Kg
Chléb: 10ks
Švestková omáčka: 3L
Brusinková omáčka: 2L
Šťáva k masu: 3L
Fazolky, karotky, kukuřice: 5Kg
Dýňový koláč: 8Ks
Závin: 4Ks

Becherovka, Fernet, Rum, Zelená, Captain Morgan, Vodka, Slivovice: cca 8l
Pivo 10: cca 200ks
Pivo nealko: cca 30ks

Náborový status

Naše jednotka nyní hledá vojáky či vojandy na tyto pozice:
Rifleman(AEG):
High
Support Gunner:
Medium
RTO:
High
Medic:
High
Grenadier:
Medium
Team Leader:
High
Squad Leader:
Low
Comp. Sergeant:
Closed
Comp. Clerk:
High

Poznámky:
Více v sekci Nábor

Jsme na síti:

Kdo je připojen:

Právě přítomno: 2 hosté a žádný člen