Devítka a třiadvacítka se sloučily. Vznikla tak druhá pěší divize.

Praha, 6. Listopadu 2010: Na včerejší valné hromadě jednotek B-2/9 INF a B-4/23 INF, obojí 2nd Infantry division, se jednotky dohodly na dalším postupu při dlouhodobé spolupráci. Od 1.1.2011 se slučují v jeden klub pod jednou divizí, a to samozřejmě 2nd Infantry.

„V době rozdělování a rozpadání jednotek, vytváření menších celků a bojových skupin o velikosti fire teamu je to revoluční krok. Věříme, že toto spojenectví přinese nový směr a bude ku prospěchu akcím, které pořádáme i kterých se účastníme,“ komentuje tuto situaci velitel jednotky, 1LT Radek R. Syka, a dodává: „Sloučení pod jednu divizi bylo v podstatě jen otázkou času, protože obě jednotky jedou na stejných principech, mají stejné zaměření a stejný náhled na military airsoft."

Velitel 23. Pluku, CPL Ondřej Černý, tuto situaci komentuje: „Jsme rádi, že jsme se spojili. Je to obrovská výzva pro obě jednotky a já věřím, že všichni, ať už muži devátého nebo třiadvacátého pluku ocení možnosti, které větší skupina nabízí.“

I když se jednotky spojily, mužstvo zůstává na svých místech, stejně jako plukovní odznaky. Pouze organizace se papírově posunula o level výš a to na úroveň divize, která dohromady v současné době disponuje třiadvaceti vojáky ve dvou plucích.

Náborový status

Naše jednotka nyní hledá vojáky či vojandy na tyto pozice:
Rifleman(AEG):
High
Support Gunner:
Medium
RTO:
High
Medic:
High
Grenadier:
Medium
Team Leader:
High
Squad Leader:
Low
Comp. Sergeant:
Closed
Comp. Clerk:
High

Poznámky:
Více v sekci Nábor

Jsme na síti:

Kdo je připojen:

Právě přítomno: 4 hosté a žádný člen